Monday, August 31, 2009

aT LaSt!!!!!

nape at last? haha...cz dis week....i mean last week was the toughest week for now. why? b'coz full of assigment yg nk kene anta, plus mid sem exam and quiz....tension da, cam nk gler pun da gak....ssh sbnrnyer jd pljr universiti nie (huhu...xthn jew ayat). xble nk relax2 sgt...kak n abg senior kat cni ckp course aku plg sng kat cni w/pun jam kredit byk....btol ke? aku xrase btol pun cz aku rase da lagi course laen yg lg relax dr course aku. pelik2...w/pun aku da lg kuiz dis week tp aku relax lg cz satu jew pun kuiz 2...huhu....erm lagi 1, aku da baek blk ngan rumate aku 2. camne ntah leh baek...haha...actually da sorg minah nie yg baek ati nk tlg damaikn ktrg...so die la yg bg idea psl camne nak damaikn ktrg nie...w/pun xbaek cam dulu, tp at least aku b'ckp ngan die n maybe hbgn ktrg xkn same cam dulu...huhuhu...nway, feel free to comment....

Monday, August 17, 2009

pAnGkOr.....beautifullllll!!!!!!!!


bebaru nie, ak g kem kaunseling kat pulau pangkor. actually, tyme aku tulis dis blog, ak br jew blk. huh....almost 12 a.m smpy kat UUM smlm..

1st tyme 2 g pangkor
tp bg aku, pangkor nie mmg cantik
but not so beautiful
at first, aku ingat kem kaunseling nie cam m'cabar
tp surprisingly, mmg x m'cabar lgsg
huhu.....xtaw nape
ape yg aku expect, sume xde tyme aku g pangkor nie

aku xpect akt die cam g jungle tracking ker, wat akt survivor ke
tp xpectation aku 2 xwujud pun spjg kem nie...
sdkt kecewa r....
huhu....

nway, ant akt yg aku smpt wat cam ice breaking
ape yg m'narik psl ice breaking nie
kbykn kem akn wat ice breaking dlm 1 slot jew
tp kat kem nie, ice breaking die smpi s'ari then ari ke-2 pun da lg ice breaking
unique, isn't it?

pas2, ktrg da akt snorkelling
1st tyme g snorkelling nie...
xthn tol....
spjg aku snorkelling nie,
3 kali aku telan air masin,
2 kali msk telinga
2 kali msk dlm hidung,
perit tul!!!!
da 2, xsedap jew rase tekak aku nie
nway, akt nie mmg seronot r
rase nk wat byk kali
haha...

s'patotnyer kem nie b'lgsg spjg 3 ari
tp d'sbbkn mslh H1N1
ktrg d'arahkn blk ke UUM
lgpun,
U ktrg da bbrp pljr da ade simptom @ ILI
supposely,
ari ke-3 ktrg da akt lg
but d'sbbkn mslh nie,
xde la akt tyme ari ke-3 2

nway, overall
aku rase bez g kem nie
n aku arap
klu ak dpt gi kem camnie lg
bia r pjg sket
nnt byk akt leh wat

n i'm looking forward nk wat akt snorkelling lg
huhu....

Thursday, August 13, 2009

tAeMiN cUtE

video

cUtI mId sEm kEmBaLi!!!!!

huhu....betape sedey nyer aku cz x blk this mid term holiday....huhu...bkn xnk blk, i mean sape yg xnk blk uma kn....huhu....tp ari 2 tyme UUM kene tangguh kuliah 2, aku da blk seminggu so aku rase xyah blk r cuti mid term nie. lgpun, ak xblk nie ats nasehat abg aku gak.....huhu....lgpun blk uma byk duit yg abis kang....ye la, tiket train 2 da pegi blk da RM40 (actually 2 da murh sgt 2)....lgpun dis mid term, aku da kem kat pangkor 3 ari so da baki cuti 4 ari so cam xgune gak aku blk uma kn?? kn??? lgpun, byk assignment + nk prepare utk mid sem exam + kuiz lg so better aku xyah blk r....nway, 2 all my fren, happy holiday!!!!!!!!!!

Thursday, August 6, 2009

Wednesday, August 5, 2009

aSiK2 gAdO.....borink tul

hah!!!! gado ngan sape? sape lagi klu bkn rumate aku...bkn aku xske die tp kbtln plak perangai die ngan aku same....sejibik. n kbtln gak, die satu course n satu zodiac ngan ak. betape geram nyer aku ngan die. br aku paham perasaan member2 aku bile aku xtego diorg. tension, menyampah, ngada2, aku rase perasaan yg aku alami nie exactly similar ngan perasaan member ak tyme aku wat cam2. seriously aku kate, aku menyampah ngan die skang nie. coz wat aku cam2. ingat aku ape? kuli die? nway, pliz drop a comment

Sunday, August 2, 2009

borinkkkk!!!!

uishhh....borink tul ak skang nie...why??? dun noe. huhu...ak ske borink x b'tmpt...nway, xlame lagi cuti mid sem. naseb baek cuti h1n1 2 die xganti ngan cuti mid sem nie. klu x, kesian kat org2 yg nak blk....huhu...aku mayb xblk cuti mid sem nie. why????? coz ari 2 da blk tyme h1n1 2. lgpun, byk ler abs duit aku nk ulang alik dr kl ke uum nie. huishh...xpsl jew. nway, aku da 3 assignment nk kene anta dis month. 1 bnd pun xwat lg. waaaaa.....bengang tul. actually , ak yg mls nk wt. huhu...nway, 2 anyone especially me fren, drop a comment pliz....


p/s : abt my frenz yg ak nk cite ari 2, leh la check it out kat shyla nyer blog. ari 2 xle nk post coz internet connection cm siot. huhu...sorry!!!!